آشیانه ای درباب رسیدن به معشوق ابدی

بیا بیشتر با خدا باشیم
مشخصات بلاگ
آشیانه ای درباب رسیدن به معشوق ابدی

خلوت باعشق خلوت با خدا
هرجایی که وارد شدی هر کاری رو که شروع کردی با نام خدا شروع کن تا از شر شیاطین در امان باشی.

«با خدا بودن»، تعبیری ساده که دارای معنایی بسیار عمیق است. برای درک عمق این معنا «انسانی» را که باید به یاد خدا باشد، باید شناخت. انسان دارای ابعاد مختلفی است، این ابعاد چیست و انسان چگونه باید در هر یک از این ابعاد به یاد خدا باشد؟ با خدا بودن یک ضرورت است که بدون آن در ارزش و شخصیت انسان کاستی و خلل ایجاد می‌شود. با خدا بودن موانعی دارد. باید آن‌ها را شناخت و از بین برد. این موانع چیست؟ با خدا بودن به اندازه پیچیدگی ذات خدا پیچیده و دشوار است. چگونه می‌توان با استفاده از دین این امر پیچیده را آسان کرد؟ با خدا بودن با تمرین میسر می‌شود. راه تمرین با خدا بودن چگونه است؟

آیا یاد خدا بهترین هم‌نشین برای انسان نمی‌تواند باشد؟ چرا عده‌ای سعی دارند این نیاز حقیقی خود را با خودفراموشی بپوشانند؟ با مطالعه و پیگیری این بحث، پاسخ پرسش‌های فوق روشن شده، راه بهره بردن از آثار فراوان «با خدا بودن» میسر می‌گردد.

تبلیغات
پیوندها

چگونه با تقوا باشیم؟! / ثمرات تقوا در زندگی

دوشنبه, ۶ خرداد ۱۳۹۲، ۰۷:۲۳ ب.ظ

خدا را در کارهای خود در نظر بگیرید، در حرف زدن خدا را در نظر بگیرید در سخن گفتن، در راه رفتن، در نگاه کردن، در غذا خوردن، در تجارت، در سیاست خدا را در نظر بگیرید، هنگام مواجهه‌ی با دشمن خدا را در نظر بگیرید. آن‌گونه حرکت کنید آن‌گونه سخن بر زبان جاری کنید که مورد رضایت خدا است این می‌شود تقوا، تقوا مداری می‌شود. اگر یک پدری، یک مادری، برادری، خواهری، دختری، پسری در محفل خانواده آن‌گونه حرکت کرد و رفتار کرد که خدا می‌پسندید، اگر کسی در درون فامیل آن‌گونه تصمیم گرفت معاشرت کرد که خدا می‌پسندد، اگر برای همسایه‌ها آن‌گونه همسایگی کرد، در محل آن‌گونه معاشرت کرد، در درون شهر خود آن‌گونه رفتار کرد حرکت کرد که حرکاتش، سکناتش رنگ الهی داشت به این تقوا می‌گویند. چه کسی به سعادت می‌رسد؟ انسان‌های باتقوا. چرا؟ دست آن‌ها پر است. در دنیا خداوند سبحان وعده داده است وعده‌ی قطعی «مَنْ یَتَّقِ اللَّهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً»( سوره‌ی طلاق، آیه ۲)  «وَ الَّذینَ جاهَدُوا فینا لَنَهْدِیَنَّهُمْ سُبُلَنا»( سوره‌ی عنکبوت، آیه ۶۹)  انسان‌های باتقوا هیچ موقع درمانده نمی‌شوند. مدیر باتقوا اگر در آن محل اعمال مدیریت خود خدا را در نظر گرفت هیچ‌گاه درمانده نمی‌شود، اگر کسی در معاشرت با مردم خدا را در نظر گرفت هیچ‌گاه درمانده نمی‌شود. وای به احوال کسانی که برای این‌که از چنبره‌ی مشکلات مادی رهایی پیدا کنند رو به گناه بیاورند. بخواهد کار خود را راه بیاندازد العیاذ بالله به رباخواری روی می آورد!  می‌خواهد تجارت کند به حرام پول سودی می‌دهد، می‌خواهد اموال خود را اضافه کند مال یتیم می‌خورد، می‌خواهد زودتر به مقصود و مقصد دنیوی خود برسد به این و آن ظلم می‌کند، می‌خواهد استراحت کند از نماز و وقت نماز خود می‌زند. روایت داریم حضرت امیر فرمود: هرکس پا روی اوامر الهی بگذارد برای این‌که به دنیا برسد دنیای او هم از دست می‌رود و هر کس به خدا به خاطر خدا و رسیدن به دستورات به آن مقصد بزرگ در واقع عمل به دستورات الهی پا روی دنیا و دنیاطلبی بگذارد خدا او را مورد توجّه قرار می‌دهد. در کارش وامانده و جامانده نمی‌شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۲/۰۳/۰۶
بنده ی خدا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی